Home » Știri » Complex rezidential Doamna Ghica Plaza – Cea mai mare teapa
Complex rezidential Doamna Ghica Plaza – Cea mai mare teapa

Complex rezidential Doamna Ghica Plaza – Cea mai mare teapa

Complex rezidential Doamna Ghica Plaza – Cea mai mare teapa

Daca iti doresti casa noua, fugi cat poti de repede de Complexul rezidential Doamna Ghica Plaza (Baicului). E un complex caruia i se umfla peretii, inclusiv tavanul, ferestrele sunt de cea mai proasta calitate (ingheti de frig iarna), la orice mica furtuna se aude de parca vine uraganul Katrina peste tine, cat despre costurile de intretinere 500-900 Ron/ 3 camere (cu caldura doar in 2 camere si baie) pentru luna februarie. Mai mult decat atat, daca esti posesorul unui apartament la etajul 15, afla ca trebuie sa urci si sa cobori tot atatea etaje pentru ca, desi sunt doua lifturi in dotare, nu functioneaza niciunul.

Sunt chirias in acest minunat complex, al carui apartament de 3 camere costa nici mai mult nici mai putin de  aprox. 90000 EURO. Daca isi merita banii? Isi merita banii, daca iti doresti sa-ti cante tiganimea la difuzoare afara si daca vrei sa iti cada tavanul peste tine.

Noi spunem cu siguranta ASA NU!

P.S. Daca vrei sa-ti cumperi casa, opteaza pentru o vila, costurile sunt mai mici decat un apartament in acest complex si cu siguranta ai alt confort.

Enjoyed? Then... Share ! ツ