Home » Sănătate » Despre obezitate – tratamente impotriva kilogramelor in plus
Despre obezitate – tratamente impotriva kilogramelor in plus

Despre obezitate – tratamente impotriva kilogramelor in plus

Despre obezitate – tratamente impotriva kilogramelor in plus

Obezitatea este o boala. O boala care duce la afectiuni cardiace si cerebro-vasculare, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, apnee de somn, tulburari locomotorii.

Persoanele obeze au probleme afective, sufera de depresie, stres anxietate. Astfel de persoane fac in mancare un prieten, un aliat. Atentie la cocktail-uri, au un continut ridicat de calorii.

Primul pas este sa urmatio dieta de detoxifiere si schimbarea modului de viata. De regula, cura de slabire dureaza aproximativ 6 luni. Este bine sa evitati medicametele antiobezitate si sa slabiti intr-un mod sanatos, astfel veti fi siguri ca organismul dumneavoastra nu va fi dat peste cap.

Medicamentele pentru slabit nu fac altceva decat sa induca senzatia de satietate, ceea ce o puteti face si singuri daca abordati o serie de alimente cu calorii putine.

Incercati sa aveti in fiecare zi un meniu bogat in vitamine si sarac in calorii, in portii foarte mici, dar dese. Astfel se va induce acea stare de satietate. Activitatea fizica trebuie sa contina programe de cardio (aerobic, zumba, kangoo jumps) si fitness mai putin. La 3-4 sedinte de cardio puteti face una de fitness. Fitness se incepe atunci cand mai pierdeti din kilograme.

Alege un stil de viata sanatos incepand cu alimentatia. Alege sa mergi pe jos, du-te la inot, alearga in parc. Tu cand ai vazut ultima data o persoana in varsta obeza? Persoanele obeze mor mai repede.

Enjoyed? Then... Share ! ツ