“Bacaul este un muzeu” – concurs pentru cercetasii bacauani

Membrii sucursalei bacauane “Insula cercetasilor”, a Organizatiei Nationale Cercetasii României, vor organiza simbata, 22 octombrie, in colaborare cu elevi si profesori ai Colegiului “Mihai Eminescu” din Bacau concursul “Bacaul este un muzeu”.

Tineri se vor intilni la ora 10.00, in curtea liceului, se vor imparti in trei grupe, care vor strabate apoi, timp de trei ore, principalele obiective turistice ale Bacaului, pentru a indeplini mai multe provocari.

“Acest proiect doreste sa cultive spiritul cultural national in rindul tinerilor din Bacau si sa ii ajute sa descopere valorile culturale si istorice printr-o activitate non – formala, realizata intr-un proces educativ – participativ. ne propunem sa dam valoare creativitatii tinerilor, care, timp de o zi, intr-un exercitiu de aventura urbana, vor da viata Bacaului in incercarea de a pune in lumina valori culturale noi si existente.

Proiectul este un eveniment in urma caruia tinerilor li se vor face cunoscute, prin prisma creativitatii si viziunii lor, elementele culturale definitorii ale orasului si reperele specifice ale acestuia”, a declarat Alin Pascaru, presedintele Centrului local “Insula cercetasilor”.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular