2 in 1: Nikita Mihalkov, la pachet cu „Craciun vienez”

2
929

O fi bine, o fi rau, conducerea Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacau si un reprezentant al Consiliului Judetean au decis ei asa sa cupleze doua evenimente diferite, care vor avea loc in aceeasi zi, pe 13 decembrie 2010, la Sala „Ateneu”. Astfel, posesorii unui bilet de 80 de lei la concertul „Craciun vienez”, programat pentru ora 19.00, si numai ei, au o „oferta de Sarbatori”, sa vizioneze, gratuit, in aceeasi zi, in acelasi loc, de la ora 17.00, filmul regizorului Nikita Mihalkov, „Piesa neterminata pentru pianina mecanica”, dupa A. Cehov, difuzat in cadrul Saptaminii filmului rusesc (10 – 17 decembrie 2010) din Bacau.

Astfel, organizatorii isi asigura public la film si scapa si de situatia neplacuta de a vina prin sala, la concertul de dupa, intrusi fara bilet.

Bine, dar cei care vor sa vada filmul dar nu au avut bani sau nu au vrut sa cumpere bilet de 80 de lei la un Craciun vienez made in Rusia ce vina au? Ce se va intimpla daca spectatorii concertului nu vor veni la film, pentru ca nu vor afla la timp, pentru ca l-au vazut deja de „n” ori sau pentru ca nu-i intereseaza?

No, bafta!