… And the winner is…

Norocoasa cistigatoare a unei invitatii de doua persoane la spectacolul „Avarul”, pe care il prezinta Teatrul Muncipal „Bacovia”, din Bacau, duminica, 5 februarie 2012, este Liv , concurenta cu numarul 6.

Iata cum si-a argumentat ea inscrierea in concursul lansat in urma cu doua zile de Fara Filtru si Teatrul Municipal „Bacovia”:

„Mi-e dor sa merg la teatru si abia ast sa-i revad pe talentatii actori de la Teatrul Bacovia din Bacau…vreau sa le multumesc pentru momentele de relaxare, meditatie si cultura pe care ei mi le-au oferit ori de cate ori am ocazia sa le fiu spectatoare” (am preluat comentariul fara a interveni asupra lui)

Le multumesc tuturor celor care s-au inscris in competitie, m-am bucurat sa descopar oameni care iubesc teatrul si a fost dificil sa decid varianta finala de desemnare a cistigatorului pentru ca fiecare argument mi se parea ca merita sa cistige o invitatie.

Am apreciat in mod deosebit, pentru valoarea argumentatiei si grija pentru corectitudinea scriiturii, comentariile facute de Ovidiu, loredana, Karina, andreea si emily, insa am hotarit sa iau in calcul toate cele zece comentarii, pentru ca toti cei inscrisi si-au aratat interesul pentru teatru.

Tragerea la sorti a fost realizata cu ajutorul http://www.random.org/

Luni, 6 februarie 2012, Fara Filtru si Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacau vor lansa un nou concurs. Va asteptam sa va inscrieti.

Ne vedem la teatru!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular