Angela Gheorghiu va concerta în Bacău, în deschiderea Galei „Star”

Celebra soprană româncă Angela Gheorghiu va susţine la sfîrşitul acestei luni un recital extraordinar la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău. Spectacolul va avea loc vineri, 26 aprilie, în prima zi din programul ediţiei a VIII-a Galei „Star”, eveniment dedicat spectacolelor de tip one – man – show, organizat de Teatrul Municipal „Bacovia”, din Bacău, cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Bacău.

Artista va fi acompaniată de marele pianist român Dan Grigore.

Informaţia nu a fost confirmată încă de conducerea Teatrului băcăuan astfel că nu vă pot spune în acest moment care va fi preţul unui bilet. Dar imediat ce reuşesc să obţin noi informaţii voi reveni cu amănunte.

UPDATE 15 aprilie 2013: Adrian Găzdaru, director al Teatrului Municipal „Bacovia”, din Bacău, a confirmat venirea sopranei Angelei Gheorghiu la ediţia 2013 a Galei „Star” dar nu a putut oferi amanunte legate de accesul publicului la acest recital.

„În momentul ăsta nu se ştie care va fi modalitatea de intrare la spectacol”, a declarat Adrian Găzdaru pentru farafiltru.net. Cele două variante posibile ar fi ca intrarea să se facă pe bază de bilet sau pe bază de invitaţie.

Sursa Foto: Forbes.

Similar Articles

Comments

  1. Ar fi mare pacat sa se ia decizia intrarii pe baza de invitatie! Asa ar ajunge la recital persoane care habar nu au ce e aia o arie de opera si ce inseamna Angela Gheorghiu pentru lumea operei! Pe cat de mult m-a bucurat organizarea acestui eveniment UNIC, pe atat de tare m-ar intrista sa aflu ca accesul e pe baza de invitatie! Chiar e de dorit sa ajunga in sala persoane care nu stiu cand sa aplaude si carora le suna telefoanele mobile? Va rog sa faceti o treaba buna pana la capat si sa organizati un eveniment care sa bucure melomanii si care sa fie o seara de neuitat pentru inegalabilii artisti aflati pe scena! Multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular