Angela Gheorghiu va concerta în Bacău, în deschiderea Galei „Star”

1
1595

Celebra soprană româncă Angela Gheorghiu va susţine la sfîrşitul acestei luni un recital extraordinar la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău. Spectacolul va avea loc vineri, 26 aprilie, în prima zi din programul ediţiei a VIII-a Galei „Star”, eveniment dedicat spectacolelor de tip one – man – show, organizat de Teatrul Municipal „Bacovia”, din Bacău, cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Bacău.

Artista va fi acompaniată de marele pianist român Dan Grigore.

Informaţia nu a fost confirmată încă de conducerea Teatrului băcăuan astfel că nu vă pot spune în acest moment care va fi preţul unui bilet. Dar imediat ce reuşesc să obţin noi informaţii voi reveni cu amănunte.

UPDATE 15 aprilie 2013: Adrian Găzdaru, director al Teatrului Municipal „Bacovia”, din Bacău, a confirmat venirea sopranei Angelei Gheorghiu la ediţia 2013 a Galei „Star” dar nu a putut oferi amanunte legate de accesul publicului la acest recital.

„În momentul ăsta nu se ştie care va fi modalitatea de intrare la spectacol”, a declarat Adrian Găzdaru pentru farafiltru.net. Cele două variante posibile ar fi ca intrarea să se facă pe bază de bilet sau pe bază de invitaţie.

Sursa Foto: Forbes.