Angela Tomaselli expune, in premiera, in Bacau

Artistul plastic bucurestean Angela Tomaselli va deschide joi, 7 aprilie 2011, ora 17.00, la Galeriile “Alfa” ale Muzeului de Arta din Bacau, expozitia de pictura “Amintiri suprapuse”.

Pe simeze se vor afla lucrari din ciclurile mai recente “Arhitecturi suprapuse”, “Anotimpuri cu amintiri” dar si din seriile mai vechi “Fabule” sau “Mitologii subiective”.

N-am mai avut nicio expozitie personala in Bacau, pina acum, am mai participat doar la expozitii de grup, la Tescani, sau cu alti colegi de generatie, impreuna cu Ilie Boca. Acum vin la invitatia Muzeului de Arta”, a declarat artistul plastic Angela Tomaselli.

Pictorita s-a nascut in 1943 in Brezoi, judetul Vâlcea. In perioada 1961 – 1967 a studiat la Institutul de arte plastice “Nicolae Grigorescu”, sectia “Arta monumentala”. Din 1971, este membra a Uniunii Artistilor Plastici din România iar din 1993 devine si membra Filialei de Pictura a Uniunii Artistilor Plastici din Bucuresti. A deschis numeroase expozitii persoanle in tara si in strainatate si a facut calatorii de studiu in Cehoslovacia, Ungaria, Italia, Belgia, Franta, Grecia, Turcia, Suedia, Germania si SUA. A primit mai multe premii si distinctii la evenimente de arta din România si de peste granita. Printre acestea se afla un Premiu al Muzeului de Arta din Bacau, la editia din 1995 a Expozitiei – concurs “Saloanele Moldovei” si Diploma de onoare cu mentiunea speciala a Juriului la Salon International d”Art Quissac, Franta

Foto: de aici.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular