Atelierul de Artă Urbană vă aşteaptă la Moineşti

Municipiul Moineşti, oraşul natal al creatorului Dadaiasmului, va fi sîmbătă, 1 septembrie, gazda celei de-a treia ediţii a Atelierului de Artă Urbană, manifest cultural adresat tuturor iubitorilor de artă contemporană, dependenţilor de mişcare şi de breakdance şi pasionaţilor de fotografie. Cei atraşi de această zonă de expresie artistică sînt aşteptaţi pe durata întregii zile de sîmbătă în Parcul Tei din municipiul Moineşti pentru a admira Expoziţia de fotografie „Oraşul şi culoarea”, lucrările de Graffiti & Street Art şi pentru a asista la sesiunile de Bboying, warm-up şi 2v2, sau pentru a participa la After party & Open Mic, cu Gluby & Tesla Cilum (Exoteric), Magnum (Sunet Sacru), Pulsar (Spasme), etc.

Din juriul competiţiei de bboying vor face parte Zanticus (Iazyges), Franke (FreakQuency) şi Sega (Tupeu). Cîştigătorul locului I va primi 500 de lei iar pentru locurile II şi III s-au pregătit 300 şi, rerpectiv, 200 de lei.

În zona de graffiti şi veţi găsi pe Score & Come (WOTS) şi Pulsar iar la secţiunea Street Art pe Ache/ Eduard Felegeanu/ Ortaku.

„Despre atmosfera de la Atelierul de Artă Urbană, galeria video disponibilă pe site vorbeşte de la sine. În cîteva cuvinte, reţeta constă în beat-urile DJ-ului, cuvintele MC-ului, performanţa bboy-lor, creativitatea writerilor şi susţinerea publicului. Mai departe, totul devine spontan. În fiecare an e cu siguranţă altfel, e mai bine decît tura trecută”, spun organizatorii despre ediţia 2012 a Atelierului.

Mai multe informaţii, pe www.moinesti.ro/atelierdeartaurbana şi www.facebook.com/atelier99

Programul ediţiei a treia:

11.00 Graffiti & Street Art
11.00 Expozitie Foto
15.00 Bbboying warm-up
16.00 Bbboying 2v.2
21.00 After party & Open Mic cu Gluby & Tesla Cilum (Exoteric), Magnum (Sunet Sacru), Pulsar (Spasme), etc.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular