Bacau – Hollywood, asemanari si deosebiri

Bacaul nu are un „Walk on Fame” (foto1), bulevard al celebritatilor, ca Hollywood-ul, dar incearca sa aiba o alee „Walk on Stars” (foto2), in fata Teatrului Municipal „Bacovia”, cu actori din tara si din strainatate, cistigatori ai Trofeului Galei „Star”, festival international de one- man-show, de a carui a sasea editie ne despart doar trei saptamini.

Anul trecut, la finalul editiei a V-a a festivalului, a primit o stea in fata Teatrului Municipal „Bacovia„, din Bacau, Aaron Braxton (foto3), din Statele Unite ale Americii. “This is the best day of my life”, repeta americanul, cu mina lipita de steaua din caldarimul bacauan.

Dupa momentul festiv de inaugurare a stelei, cu emotii, aplauze, flori si artificii, se aseaza insa, nepermis as aspune, cind vrei sa construiesti un brand cultural international, praful si uitarea. Iar faima internationala a unor staruri incoronate in Bacau se rezuma, pe „Walk on Stars”-ul bacauan, la ce veti vedea in fotografiile ce urmeaza, facute joi, 7 aprilie 2011, la 22 de zile distanta de deschiderea unei noi editii a Galei „Star”.

Poate pentru a construi un brand e nevoie de mai multa atentie la detalii…

Comparatia intre Bacau si Hollywood este evident fortata, dar nu despre asta este vorba aici.

Foto3: Viorel Cojan.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular