Bacaul va sarbatori „Anul Bacovia”

In septembrie 2011 se implinesc 130 de ani de la nasterea poetului George Bacovia. Pentru a marca acest moment aniversar, autoritatile locale din Bacau lucreaza in prezent la proiectul de program „Anul Bacovia”, care ar trebui sa debuteze in luna mai si sa se incheie spre finele acestui an. Parteneri in acest demers sint Consiliul Judetean si Consiliul Local Bacau.

„E adevarat, am avut o intilnire cu reprezentanti ai Consiliului Judetean si cu directori ai institutiilor de cultura din Bacau, ONG-uri pentru a intocmi un calendar de manifestari pentru «Anul Bacovia». Noi ni le dorim sa fie pe o perioada mai lunga, poate mai – noiembrie”, a declarat Ionut Tomescu, purtator de cuvint al Primariei municipiului Bacau.

In saptamina care incepe va avea loc o noua intilnire pe aceasta tema, la Consiliul Judetean.

Sursa foto: Liviu MAFTEI ( Ziarul de Bacau)

Similar Articles

Comments

  1. Va urma direct sedinta de Consiliu Judetean pentru aprobarea proiectului, care se definitiveaza intre timp. Nu mai are loc o alta intilnire oficiala. Dar nici data sedintei nu s-a stabilit inca. Deci daca doriti sa va implicati trebuie sa mergeti la CJ sa va inaintati propunerile. Contactati-l pe dl. Dumitru Braneanu, vicele responsabil de zona culturala.

  2. Multumesc mult de promptitudine! Cand ar trebui mers, presupun ca inainte de weekendul saptamanii viitoare, oricum atunci vom avea pregatit un eveniment cu ocazia Earth Hour 2011.

    Va asteptam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular