„Buna! Ce mai faci?”, in seara de film românesc de la Cinema „Central”, din Bacau

Dupa 20 de ani de casnicie fericita, Gabriel si Gabriela nu mai simt nicio atractie unul fata de celalalt. Un calculator le schimba viata intr-un mod neasteptat. Dupa ce isi petrec mai multe nopti comunicind pe internet cu necunoscuti, amindoi se indragostesc, fara sa stie, pina la intilnirea inevitabila, de cine. Baiatul lor de 17 ani este mai mult decit intrigat cind descopera noile preocupari ale parintilor lui. Finalul povestii il veti afla vizionind filmul „Buna! Ce faci?”, care va rula, gratuit, simbata, 17 septembrie, de la ora 19.30, la Cinematograful „Central”, din Bacau.

„Mi-am propus sa fac un film de dragoste. Un altfel de film românesc. Pe care sa-ti faca placere sa-l vezi. O poveste universala, frumoasa, filmata inedit si ritmat, jucata cu caldura si umor. Imi doream un film in care muzica sa fie foarte prezenta si speciala. Am vrut sa invoc putin magia cinematografului – atit de lipsita in ultima vreme pe la noi. Nu cred in filmul elitist si nici in cel comercial. Dar cred ca spectacolul cinematografic nu inseamna numai filmul de pe pinza, ci si publicul din sala”, marturiseste, pe site-ul productiei, Alexandru Maftei, regizorul filmului „Buna! Ce faci?„, premiat in cadrul Monaco Charity Film Festival 2011.

Proiectia bacauana are loc in cadrul programului serilor de film românesc organizate de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Fondul pentru Inovare civica, Regia Autonoma de Distributie si Exploatare a Filmelor „România Film”, cu sprijinul Trust for Civil Society in Central&Eastern Europe.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular