Campioni mondiali ai dansurilor irlandeze ofera Bacaului spectacolul extraordinar “Rhythm of the Dance”. Cistiga o invitatie!

2
2149

In mai putin de doua saptamini, Bacaul va fi cuprins de magia povestilor irlandeze, pe care artistii Companiei Nationale de Dansuri a Irlandei le vor transmite bacauanilor in spectacolul extraordinar de dans, muzica si lumini “Rhythm of the Dance”, ce va avea loc marti, 14 februarie 2012, la Teatrul de Vara.

Solistii si dansatorii companiei irlandeze revin in România pentru a treia oara, insa Bacaul se va bucura in premiera de prezenta lor.

Receptivitatea publicului român la acest gen de show l-a determinat pe Kieran Cavanagh, producatarul Companiei, sa anunte personal prietenilor din România turneul ce va incepe pe 12 februarie, cu un spectacol la Casa de Cultura a Sindicatelor, din Ploiesti.

“Dragii nostri fani români, Compania Nationala de Dansuri a Irlandei este incintata sa revina in România in 2012, pentru a treia oara. Deoarece ati primit cu mult entuziasm show-ul nostru, sintem mereu bucurosi sa avem reprezentatii pentru voi. Anul acesta vom vizita alte orase si asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem, pentru ca ne plac experientele noi. Veti fi incintati sa aflati ca vom reveni in România cu un show nou, la care tenorii nostri irlandezi au adaugat citeva cintece, de asemenea avem dansuri noi si costume atractive, iar talentatii nostri muzicieni vor interpreta, desigur, LIVE, noi si energice cintece traditionale irlandeze, impreuna cu dansatorii nostri, campioni mondiali ai dansurilor irlandeze. Asa ca, daca vreti sa traiti si sa experimentati cultura irlandeza autentica, nu ratati Rhythm of the Dance Romanian Tour 2012″, a transmis producatorul Kieran Cavanagh.

De-a lungul spectacolului, publicul este purtat intr-o calatorie epica prin timp, din mitologia antica, cu frumoasele povesti cu eroi celti, pina la încercarile emigrantilor irlandezi în lume, din tinutul stincos Connemara, purtator al traditiilor irlandeze, pina la modernii zgirie-nori din New York, dezvaluie organizatorii. Pe parcursul show-ului participantii vor avea, de asemenea, parte de multe surprize placute.

“Show-ul impresioneaza profund audienta si lasa impresia ca dansul irlandez are nu doar un trecut glorios si un prezent stralucitor, ci si un viitor optimist. Rhythm of the Dance înseamna o echipa de scena formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali, 22 de dansatori instruiti de celebra coregrafa Doireann Carney, dar si un spectacol de lumini si sonorizare de talie internationala. Asigurati-va ca nu ratati experienta Rhythm of the Dance în orasul vostru!”, a tranmis Oana – Corina Ivanel, PR Media4Fun, societatea care coordoneaza turneul din România al companiei irlandeze.

Biletele pentru spectacolul din Bacau costa 75 sau 100 de lei, în functie de categorie, si pot fi achizitionate de la Teatrul de Vara, Teatrul Municipal “Bacovia”, Cafeneaua Viga’s sau de la punctul de vinzare din pasaj.

Spectacolul “Rhythm of the Dance” din Bacau face parte dintr-un turneu national pe care Compania Nationala de Dansuri a Irlandei îl va desfasura în România in intervalul 12 – 19 februarie.

Bacaul este cel de-al doilea oras pe harta turneului, dupa Ploiesti, si vor mai avea loc reprezentatii in Piatra Neamt (15 februarie), Suceava (16 februarie), Iasi (17 februarie), Constanta (18 februarie) si Bucuresti (19 februarie).