Ceva despre blogmeet

6
955

Am zis ca nu scriu despre blogmeet-ul de vineri, pentru ca nu se pupa cu profilul acestui blog, asa cum inainte de intilnire am crezut ca nu voi gasi nimic in comun cu niste pustani de cinspe – doujde’ de ani si ca o sa ma rezum la a dialoga, ca de obicei, cu Contrasens, River si altii citiva cu care ma stiu deja din presa.

Am avut insa surpriza placuta de (re)descoperi in acest oras – in care uneori ma plictisesc sa vad aceiasi oameni si sa aud aceleasi idei pe la intilnirile culturale la care merg – tineri inteligenti, entuziasti si eleganti, deschisi la un dialog amical, despre Bacau, scriitura, presa si blogging, fara aroganta si animozitatile obisnuite intre ziaristi.

Am legat prietenii energetice cu oameni de personalitati diferite, de care ma despart virsta, preocupari zilnice, gusturi s.a.m.d. dar de care ma apropie interesul pentru idei, informatii, scriitura si nevoia de a intelege prin scris lumea din jurul nostru. Am ascult cu interes opiniile celor mai tineri dar mai experimentati bloggeri si am concluzionat ca se poate numi oricum blogmeet, team building, brainstorming sau pur si simplu iesire la un ceai cu prietenii, numa’ sa se repete periodic.

Am inteles ca Bacaul nu este unul singur, ci este Bacaul lui Edith, Bacaul lui Kristofer, al lui Cristi Juverdeanu sau al lui Gabriel Ursache, ca e Bacaul lui Contrasens, al lui Riverflow sau al lui Sebi si ca toate blogurile la un loc dau amprenta acestui oras.

Pentru o imagine intreaga a Bacaului, trebuie sa ne cititi pe toti, chiar daca personal rezonez doar cu o parte dintre semnatari. E absolut firesc

🙂

Edith

Kaysha

Reporter liber

Kristofer

Talent irosit

Riverflow

Super Bc blog

Gabriel Ursache

Balaceanca

Sebi

Ionut Branzei

Va citesc si astept sa ne revedem curind.