Ceva despre blogmeet

Am zis ca nu scriu despre blogmeet-ul de vineri, pentru ca nu se pupa cu profilul acestui blog, asa cum inainte de intilnire am crezut ca nu voi gasi nimic in comun cu niste pustani de cinspe – doujde’ de ani si ca o sa ma rezum la a dialoga, ca de obicei, cu Contrasens, River si altii citiva cu care ma stiu deja din presa.

Am avut insa surpriza placuta de (re)descoperi in acest oras – in care uneori ma plictisesc sa vad aceiasi oameni si sa aud aceleasi idei pe la intilnirile culturale la care merg – tineri inteligenti, entuziasti si eleganti, deschisi la un dialog amical, despre Bacau, scriitura, presa si blogging, fara aroganta si animozitatile obisnuite intre ziaristi.

Am legat prietenii energetice cu oameni de personalitati diferite, de care ma despart virsta, preocupari zilnice, gusturi s.a.m.d. dar de care ma apropie interesul pentru idei, informatii, scriitura si nevoia de a intelege prin scris lumea din jurul nostru. Am ascult cu interes opiniile celor mai tineri dar mai experimentati bloggeri si am concluzionat ca se poate numi oricum blogmeet, team building, brainstorming sau pur si simplu iesire la un ceai cu prietenii, numa’ sa se repete periodic.

Am inteles ca Bacaul nu este unul singur, ci este Bacaul lui Edith, Bacaul lui Kristofer, al lui Cristi Juverdeanu sau al lui Gabriel Ursache, ca e Bacaul lui Contrasens, al lui Riverflow sau al lui Sebi si ca toate blogurile la un loc dau amprenta acestui oras.

Pentru o imagine intreaga a Bacaului, trebuie sa ne cititi pe toti, chiar daca personal rezonez doar cu o parte dintre semnatari. E absolut firesc

🙂

Edith

Kaysha

Reporter liber

Kristofer

Talent irosit

Riverflow

Super Bc blog

Gabriel Ursache

Balaceanca

Sebi

Ionut Branzei

Va citesc si astept sa ne revedem curind.

Similar Articles

Comments

 1. apropo de întâlniri,
  mi-ai băgat un mic ”fitil” prin decembrie când mi-ai spus că plănuiești ceva după sărbători!
  sper că îți amintești misterul, că eu tot aștept să-l spulberi! 🙂

 2. ha ha ha M-ai prins, Jul. N-am uitat. Doar ca intre timp am realizat ca daca vin n-am unde trage peste noapte, hotelul nefiind o varianta incintatoare. Mai cercetez si te tin la curent. Si poate ma scot cu o gluma veche: Si vreu, si pot, da’ de ce atita graba?! :)) La multi ani!

 3. Pai daca hotelul nu e o varianta incantatoare, se fie oare asta o problema? 😀 Eu am o saltea gonflabila de 2 persoane si vreo 25 de metri patrati in camera – you’re always welcome 😉 Si Jul s-ar putea sa-ti gaseasca un culcus pe la ea pe-acasa.

  Ideea e ca am putea-o pune de-un blogmeet cu moldoveni. Ce zici? 😀

 4. Ah, nu spune ca nu e graba! Entuziasmul asta orb pe care il avem imi place! Dupa ce se incalzeste putin afara, fa-ți bagajul si vino! La mine poti sta fara nicio problema. Dormind singura si relaxata intr-un pat de doua persoane!

  Alin, sustine-ma, asa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular