Cistiga o invitatie la spectacolul „Bigamul”

9
1080

Fara Filtru si Teatrul Municipal „Bacovia”, din Bacau, va invita la un nou concurs. De aceasta data, cistigatorul va primi o invitatie de doua persoane la spectacolul „Bigamul”, care va fi jucat pe scena bacauana duminica, 12 februarie 2012, de la ora 18.00.


„Bigamul” este o comedie plina de echivoc, scrisa de dramaturgul londonez Ray Cooney si pusa in scena de regizorul Cristian Ioan. Povestea e simpla dar plina de neprevazut. John Smith este casatorit in acelasi timp cu doua femei. Ocupatia de taximetrist ii permite sa navigheze intre doua sotii si doua domicilii diferite, pina intr-o zi cind echilibrul sau existential, tinut in friu cu ajutorul unei agende in care-si noteaza codificat fiecare pas, ii este zdruncinat de o poseta primita peste cap, in mod accidental. Povestea se complica cind in scena intra comisarul Troughton, Comisarul Posterhouse si un fotoreporter. Ca doua ciresele pe tort, prietenul Stanley si vecinul gay “de deasupra” transforma totul intr-o situatie fara aparenta rezolvare, agravata de intilnirea dintre o “calugarita” in furou si o “menajera” furioasa.

Pentru a cistiga invitatia la acest spectacol raspundeti la urmatoarea intrebare, selectind dintre variantele enumerate pe cele care coincid cu opinia dv. Nu va sfiiti sa adaugati la punctul „i” alte varinte de raspuns care nu se gasec in lista noastra.


Ce asteptari ai de la un spectacol de teatru?

a) Sa ma educe

b) Sa ma distreze/bine dispuna

c) Sa ma puna pe ginduri

d) Sa sanctioneze societatea in care traim

e) Sa ma surprinda

f) Sa fie un loc de evadare din cotidian

g) Sa ma provoace la lectura

h) Interactiune intre public si actori

i) (alte variante de raspuns)

Cistigatorul va fi desemnat dintre autorii comentariilor, miercuri, 8 februarie 2012, dupa ora 20.00 (ora limita de inscriere in concurs).

Va rugam sa completati spatiul destinat adresei de e-mail din formularul de comentariu cu o adresa valida, pentru a putea fi contactati, in cazul in care veti fi cistigatorul invitatiei.

Succes si vizionare placuta!

Cistigatorul va intra in posesia premiului joi, 9 februarie 2012.