Cistigati doua invitatii la spectacolul extraordinar „Rhythm of the Dance”

33
1353

Lume, lumeeee! Fara Filtru si PR Media4Fun Bucuresti va ofera posibilitatea sa cistigati doua invitatii (foto), a cite doua persoane, la spectacolul extraordinar “Rhythm of the Dance” pe care Compania Nationala de Dansuri a Irlandei il va sustine, in premiera, la Teatrul de Vara din Bacau, marti, 14 februarie 2012, de la ora 19.30.

Puteti trai chiar dumneavoastra aceasta experienta unica, de a va bucura timp de doua ore, chiar in Bacau, de talentul artistilor irlandezi, intr-un spectacol de dans, muzica si lumini, sau puteti face un dar de suflet parintilor, iubitei sau sotiei, de Valentines’s Day, sau unui prieten drag, atras de magia dansurilor traditionale irlandeze.

Tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti, intr-un scurt comentariu la acest articol, de ce va doriti sa vedeti sau sa daruiti acest spectacol.

Cei doi cistigatori a cite o invitatie de doua persoane la spectacolul „Rhythm of the Dance” vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti care va avea loc pe 10 februarie 2012, ora 20.00.

Va rugam sa completati spatiul destinat adresei de e-mail din formularul de comentariu cu o adresa valida, pentru a putea fi contactati, in caz ca veti fi cistigatorii unei astfel de invitatii.

Succes si vizionare placuta!

PS Cei care doresc sa cumpere bilete pentru acest spectacol pot gasi informatii aici.