Compania irlandeza aduce spectacolul extraordinar „Rhythm of the Dance” la Teatrul de Vara din Bacau

De cite ori ati admirat ca hipnotizati, din fata ecranului de televizor, un spectacol de dans irlandez, fascinati de energia si simetria miscarilor impecabile, de frumusetea dansatorilor si a muzicii? Bacauanii vor avea in curind posibilitatea sa traiasca “in direct” aceasta experienta.

Compania Nationala de Dansuri a Irlandei va sustine marti, 14 februarie 2012, de la ora 19.30, pe scena Teatrului de Vara din Bacau, spectacolul extraordinar de muzica, dans si lumini “Rhythm of the Dance”.

Artistii irlandezi va invita sa va bucurati timp de doua ore de un spectacol impecabil de dansuri si folclor autentic, doua ore de extravaganta, forta si emotie.

“Este o productie spectaculoasa, care iti taie respiratia, o reala celebrare a Irlandei prin cintec, dans si poveste. Uzind de forme moderne de arta – sonorizare si lumini impresionante – dans si muzica live, dar si de costume stralucitoare, show-ul Rhythm of the Dance aduce trecutul in prezent, pastrind traditia pasilor irlandezi, pe care ii prezintă in cel mai modern si inovator format. Rhythm of the Dance a ridicat, astfel, entertainment-ul irlandez la noi standarde, compania fiind cotata international ca una dintre cele mai populare si căutate din lume”, a declarat Oana – Corina Ivanel, PR Media4Fun, care promoveaza evenimentul.

Compania irlandeza este la al treilea turneu in România. De aceasta data, revine cu un show cu totul nou, plin de ritm, care va mai fi prezentat in Ploiesti (12 februarie), Bucuresti (13 si 19 februarie), Piatra Neamt (15 februarie), Suceava (16 februarie), Iasi (17 februarie) si Constanta (18 februarie).

Biletele pentru spectacolul din Bacau se gasesc la casa de bilete a Teatrului de Vara si a Teatrului Municipal “Bacovia”, la Cafeneaua Viga’s si in pasaj. In functie de categorie, acestea costa 75 sau 100 de lei.

Priviti-i intr-unul dintre spectacolele lor din anii anteriori.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular