Concert “Pentru suflet”, in ritm de tango

0
1245

Salonul de Piane si Consiliul Judetean al Elevilor, din Bacau, organizeaza simbata, 19 februarie 2011, in sala “Ateneu” a Filarmonicii “Mihail Jora”, spectacolul de muzica si poezie “Tango”.

Evenimentul face parte din seria concertelor, cu intrare gratuita, “Pentru suflet”, initiate de Salonul de Piane, pentru a facilita accesul publicului la actul de cultura.

“Spectacolul din 19 februarie este dedicat indragostitilor si intilnirilor de suflet. De ce «de suflet»? Pentru ca tocmai o astfel de intilnire a generat acest spectacol. Doi actori, doua violoncele, un pian vor incerca sa spuna pentru dumneavostra o poveste de dragoste, poate a noastra, poate a voastra. Nu e un spectacol cu vedete si nici cu mari rasturnari de situatii, dar e un spectacol unde oricine se poate regasi, isi poate aminti de suflet”, a invitat la concertul de simbata Mioara Iacob, proprietara Salonului de Piane din Bacau si gazda a evenimentului.

Vor urca pe scena spectacolului “Tango”, de la ora 18.00, actorii Eliza Noemi Judeu si Bogdan Buzdugan si solistii instrumentisti Vanda Multhaler (violoncel), Arnold Crisan (violoncel) si Basel Toron, la pian.