Cornel Galben are blog

0
888

Publicistul, poetul si editorul bacauan Cornel Galben a intrat din decembrie 2010 in rindul posesorilor de blog. Cei care ii urmaresc semnatura il pot citi de acum si pe pagina personala Memoria clipei.

Cornel Galben:

„N-am avut un motiv aparte atunci când am pornit la drum. Au fost însă câteva tentative anterioare, stopate de lipsa cronică de timp. Luna aceasta fiind una specială pentru mine, am zis că nu am nimic de pierdut dacă încerc marea cu degetul. Apele sunt îngheţate oricum, aşa că nu mă voi aventura prea departe. Vor fi însă notaţii ori de câte ori voi simţi un impuls, fie că e vorba de file rătăcite, de pagini de jurnal, de cronici sau note de lectură, de impresii legate de evenimentele în curs etc. Nu-i exclus ca totul să depindă şi de eventualii cititori, care, spre surprinderea mea, au început să descopere şi „Memoria clipei”. Le mulţumesc şi, pe cât posibil, voi încerca sa nu-i dezamăgesc”.

„Memoria clipei” este titlul unei rubrici pe care Cornel Galben a initiat-o la inceputul anilor ’80 in saptaminalul „Steagul rosu” si prin care publicistul bacauan s-a aflat in dialog cu fideli cititori, un dialog pe care isi doreste sa-l reia acum prin intermediul blogului.