De ce se vinde Tudor Gheorghe?

Directorul Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacau spunea de curind ca se asteapta ca in actuala stagiune sa scada vinzarile de bilete, din cauza situatiei financiare a publicului. Un concert popular al artistilor Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu, programat saptamina trecuta in Bacau, a fost anulat. Din 700 de bilete la 25 de lei puse in vinzare, doar 43 au fost cumparate.

In acelasi context financiar, un artist precum Tudor Gheorghe continua sa se vinda in Bacau, indiferent de pret, chiar daca revine in acest oras de vreo doua ori pe an.

Solistul va sustine pe 19 octombrie 2010, de la ora 19.00, in sala „Ateneu” a Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacau, concertul „Cavalerii felinarelor tirzii”. in care va interpreta cele mai frumoase melodii din repertoriul a doua legende ale muzicii interbelice Zavaidoc si Jean Moscopol, acompaniat de orchestra Arkadia si violonistul Dan Bozgan.

Un bilet la acest spectacol costa 70 de lei. o suma mare daca o multiplici pentru bucuria intregii familii. Cu toate acestea, din aproximativ 340 de bilete scoase la vinzare, majoritatea sint, cu o zi inainte de concert, deja vindute.

Si intrebindu-ma simplu „de ce continua sa se vinda Tudor Gheorghe?”, mi-au venit in minte trei cuvinte reper pentru concertele sale: voce, spectacol, continut.

Similar Articles

Comments

 1. Uite ce repede ti-ai raspuns! Ai ghicit!
  In primul rind pentru ca nu este o vedeta,ci un artist!
  Lumea-i obosita de vedete…
  Lumea e prea saraca ca sa mai dea bani pe prostioare.
  Lumea vrea sa traiasca mai mult si mai bine ca oricind,dar cel mai important,vrea sa traiasca mai intens!Iar Tudor Ghorghe este pe masura asteptarilor!
  Vizionare si auditie placute!

 2. „Lumea vrea sa traiasca mai mult si mai bine ca oricind,dar cel mai important,vrea sa traiasca mai intens”. Suna bine ce spui tu, Eliza, daca acest „mai bine, mai mult, mai intens” inseamna un interes crescut pentru valoare in arta. Sa inceapa oare „lumea” sa gindeasca astfel? Multumesc pentru urari, pentru ca sper sa ajung si eu la concert in aceasta seara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular