Demisie din conducerea Universităţii din Bacău. Update: Funcţia a trecut de la Sport la Litere

1
1260

Prorectorul cu etica şi imaginea Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, prof.univ.dr. Cătălina Ababei, a demisionat din această funcţie, deţinută în echipa de conducere a instituţiei de învăţămînt superior de stat.

Demisia a avut ca termen de înregistrare data de 2 octombrie 2012.

„Au fost unele mici nemulţumiri de ambele părţi, şi am decis să îmi concentrez de acum atenţia doar pe activitatea mea la catedră”, a declarat universitarul băcăuan Cătălina Ababei, profesor al Departamentului de Kinetoterapie şi Terapie Ocupatională al
Facultăţii de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii.

Începînd de joi, 4 octombrie, funcţia de prorector cu etica şi imaginea Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost preluată de Cristina Cîrtiţă-Buzoianu (foto2), lector universitar doctor al Facultăţii de Litere, un tînăr cadru didactic, în vărstă de 32 de ani.

„La Universitate este tot mai mult de muncă, derulăm multe proiecte şi trebuie să întinerim echipa, că noi, ceilalţi, uşor, uşor ne retragem. Doamna Cristina Cîrtiţă-Buzoianu este un om de Comunicare şi cred că va face faţă acestei funcţii”, a declarat prof.univ.dr.ing. Valentin Nedeff, rector al Universităţii „Vasile Alecsandri”, din Bacău.