Descoperirea de la ora 5

desc.jpgAm dat intimplator, pe la ora 5, peste o reluare a unei editii „Profesionistii”, pe TVR Cultural, in care Eugenia Voda a avut-o invitata pe scriitoarea Sinziana Pop (foto), directorul general al revistei „Formula As”.

Nu stiam ca in spatele acestei publicatii se afla un astfel de om, cultivat, sensibil, orientat in viata spre lucrurile si oamenii de calitate. Acum imi explic cum de in epoca tabloidelor, „As” continua sa-si pastreze formula.

Am aflat in plus, abia astazi, ca femeia care conduce revista este fiica lui Gavrila Pop, directorul ziarului interbelic „Tribuna Ardealului”, jurnalist care a facut ani grei de inchisoare pentru, o spun cei care l-au cunoscut, patriotismul sau si pentru convingerea cu care si-a facut meseria.

Prozatoarea a vorbit, timp de o ora, despre drama traita de parintii ei in perioada comunista, despre adevaratele greutati ale vietii, despre dragoste, despre Dumnezeu, dar a vorbit si despre reteta care a facut din „Formula As” revista cu cel mai mare tiraj din România.

Sinziana Pop crede ca in perioada in care traim cititorii au nevoie de o indrumare, de un remediu, de speranta, de o poveste, de stiri pozitive. „Formula As„, spune directoarea revistei, are abonati din toate virstele si categoriile sociale, cu niveluri de educatie diferite, din toate zonele tarii. Insa receptarea cea mai buna este in Moldova, „pentru ca oamenii sint saraci”.

Nu urmaresc talk-show-urile politice, spectacole sterile din care nu ramii cu nimic, sint fan insa al interviurilor pe care le fac Eugenia Voda, in „Profesionistii”, si Catalin Stefanescu, in „Garantat 100 %”, care dau macar de gindit.

Similar Articles

Comments

  1. Mai este o emisiune frumoasa:”Revolta clasicilor” prezentata de Marius Bodochi,tot pe tvr1-un altfel de interviu. Vizionare placuta!

  2. Eliza, cred ca am dat o data peste emisiune, nu mai stiu insa in ce zi si ce invitat avea. O sa ma interesez la ce ore si in ce zile sint toate trei programate, ca sa nu mai ratez niciuna. Multumesc. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular