Despre diferenta dintre ceea ce vrem si ceea ce ajungem sa fim, la Gala „Star” 2011

0
1052

La sase ani dorea sa schimbe lumea, la 20, viata sa abunda de reguli si seri in fata televizorului… Un singur personaj, si viata lui, viata noastra…

Simbata, 30 aprilie, in cea de-a doua zi a Galei „Star” 2011, veti vedea de la ora 17.30, in Sala Studio a Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacau, recitalul inscris in concurs „L-V: 8 – 16”, dupa „Cred ca nu m-ati inteles bine”, de Rodrigo Garcia, si texte de Ioana Paun, in interpretarea tinarului actor Lari Giorgescu.


„Nu vine cu solutii, ridica o problema si nu una in care ne putem regasi ci una pe care o avem: diferenta dintre ceea ce vrem si ceea ce ajungem sa fim.

Cele mai multe adevaruri se spun in gluma, asa se face ca L-V:8-16 abunda de situatii comice, ca ajungi sa te detasezi, sa razi, sa te bucuri si in acelasi timp sa nu uiti de tine”, spune actorul, pe blogul sau, despre recitalul inscris in competitia pentru Trofeul Galei „Star” 2011.

Durata recitalului „L – V: 8 – 16” este de 45 de minute.

Intrarea costa 15 lei, pret intreg, si 7, 5, pret redus.

Lari Giorgescu s-a nascut in Craiova, la 28 noiembrie 1986. A absolvit Universitatea Natională de Artă Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” Bucuresti, Facultatea de Teatru, sectia Actorie, promotia 2008. In anul absolvorii, a obtinut Premiul Maria Filotti, la Gala Tinarului Actor „Hop”.

Foto: de aici.