Dionis Puscuta, reales presedintele UAP Bacau

15
1764

Pictorul Dionis Puscuta (foto) a fost reales simbata, 10 aprilie 2010, presedinte al Filialei Bacau a Uniunii Artistilor Plastici din România, de la Adunarea generala a membrilor.

In urma votului, din noul Consiliul de conducere al gruparii artistilor profesionisti din Bacau fac parte Dionis Puscuta, Ilie Boca, Cristina Ciobanu, Carmen Poenaru, Vasile Craita Mindra, Ioan Viorel Cojan si Aurel Stanciu. Cenzori ai Filialei au fost desemnati Marius Craita Mindra si Silvia Tiperciuc.

„La Adunare au fost prezenti 55 de membri, din 68. Si am avut 48 de voturi valabil exprimate. A fost o Adunare absolut statutara. Asteptam ca rezultatul alegerilor sa fie validat de conducerea de la Bucuresti”, a declarat artistul plastic Cristina Ciobanu.

Daca rezultatul alegerilor de simbata va fi validat, Dionis Puscuta ramine presedintele UAP Bacau pentru inca patru ani.

Sapte dintre membri prezenti au parasit Adunarea inainte de declansarea procedurii de alegeri. Daca n-ati ghicit deja despre cine este vorba, veti afla dintr-o postare viitoare

Foto: Liviu MAFTEI (Ziarul de Bacau, Mediafax)