Directorul Teatrului „Bacovia”: „Am luat decizia sa particip la concurs”

4
1019

„Pariurile” care se fac in jurul persoanei care va fi la conducerea Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacau in urmatorii ani s-ar putea schimba. Adrian Gazdaru (foto), director al institutiei de cultura, s-a decis sa participe la concursul organizat de Primaria municipiului Bacau pentru postul sau, desi intr-un interviu acordat in ianuarie 2011 declara ca nu este hotarit daca se va mai inscrie in aceasta cursa.

Declaratia cu „aroma” electorala, ce urmeaza, ii confirma hotarirea. Deh, daca politicul s-a amestecat in cultura, te poti astepta si ca in cultura luptele sa se dea cu arme ale politicului. Vor urma saptamini interesante.

„In urma «presiunilor» facute de oamenii care sint multumiti de trendul ascendent pe care Teatrul Municipal «Bacovia» l-a avut in ultimii sase ani de zile am luat decizia sa particip la concurs, cind se va organiza. Consider ca activitatea mea in acesti sase ani de zile a fost benefica pentru Teatrul Municipal «Bacovia», datele statistice la incasari au fost intr-o continua crestere, Gala Star trebuie sa continue pentru o mai buna imagine a Teatrului, indiferent de sectie.

Teatrul este institutia care de doua mii de ani incoace a deservit comunitatea, o comunitate care merita respectul meu si merita sa ma lupt sa ramin directorul Teatrului «Bacovia», care in 1995 m-a adoptat si de atunci m-a educat si m-a invatat ca trebuie sa respect comunitatea in care traiesc”, si-a motivat decizia Adrian Gazdaru.

Mandatul sau de director al Teatrului bacauan a expirat in 2010, in prezent ocupind aceasta functie cu delegatie.

Sursa foto: Ziarul de Bacau