Divanul VIP cu Margineanu

Bloggerii din Bacau reusesc sa faca ceea ce ziaristii, asociati in imagine publica si/sau proprie cu patronii lor, nici macar nu se straduiesc: sa stea la aceeasi masa, ca prieteni, si sa incerce impreuna sa imbunatateasca acest mediu (virtual) de transmitere a informatiei, sa se critice amical reciproc, sa remarce ceea ce a facut bine celalalt si sa faca impreuna proiecte, sa creeze evenimente. La inceput a fost o cearta intre citiva bloggeri, transformata tot de ei intr-un motiv de blogmeet, o intilnire intre prieteni, care a devenit o traditie saptaminala. Apoi s-a constituit Divanul Ad-Blog, o forma de asociere intre cei mai importanti bloggeri din Bacau. O noua initiativa a Divanului Ad-Blog este Divanul VIP, un proiect prin care personalitati din lumea artistica, politica, economica vor fi invitate la o intilnire cu bloggerii, pentru discutii fara cravata si costum.

Primul invitat la Divanul VIP a fost Mihai Margineanu, venit saptamina trecuta in Bacau pentru a cinta impreuna cu formatia sa la Balul Universitatii “Vasile Alecsandri” si pentru un concert in Pub-ul The Stage. Tot in pub s-a reunit si Divanul, formula restrinsa, la un ceai, o cafea sau o bere si o discutie libera, cu Margineanu si River, Contrasens, Aghiuta, Talent Irosit, Kristofer, Kaysha si Fara Filtru.

Intrebat, Mihai Margineanu, a recunoscut ca nu prea sta pe bloguri, dar ca atunci cind le-a „rasfoit” a gasit cea mai realista imagine a sa. “La ziare se scrie in functie de ce patron este, mai bine sau mai rau”, a subliniat solistul.

Am descoperit un om simplu, fara ifose, deschis, foarte atasat de familia sa. Concertul din aceeasi seara, din The Stage, a dezvaluit bacauanilor care nu-l ascultasera live o trupa si un solist care stiu sa faca spectacol, sa se apropie de public si sa-l desprinda mental, pentru citeva ore sau zile, de uritul cotidian.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular