Dragoste de mijloc de octombrie

Ne-a facut lipeala river, azi dimineata. Si de atunci il ascult in continuu, cu sentimentul ca ne stim de cind lumea. Sint indragostita. Mi-a atins corzile sensibile ale sufletului. Inca o dovada ca am slabiciune la rusi. O dragoste de mijloc de octombrie, care bate de la distanta orice criza. Pe testate. In aceasta idila nu sint egoista.

O piesa instrumentala care, cred, ca suna familiar oricui, la fel cum mi-a sunat si mie de dimineata, fara sa mai stiu „de unde s-o iau”. Compozitorul rus Dimitri Shostakovich a creat Suita pentru orchestra de jazz nr. 2, din care face parte acest vals tonic si linistitor, la virsta de 32 de ani.

Johann Strauss Orchestra, condusa de muzicianul olandez Andre Rieu, „regele andre-rieu.jpgvalsurilor”, da o interpretare aproape ireala acestei bucati.

Pe 1 octombrie 2009, Andre Rieu, un violonist, compozitor si dirijor care confunda bucuria de a trai cu muzica, a implinit 60 de ani. In cinstea zilei sale mi-am facut mie
cadou o colectie de Shostakovich in interpretarea lui Rieu si serios va spun ca sunetele astea au puteri magice. Eu propun sa asculte Shostakovich in Parlament, poate ne alegem cu un Guvern mai armonios. 🙂

Bucurati-va!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular