Duminica de comedie, la Teatrul din Bacau

Vi s-au anulat planurile de week-end din cauza conditiilor meteo? Vestea buna este ca aveti astfel sansa sa vedeti duminica, 5 februarie, de la ora 18.00, comedia satirica “Avarul”, de Moliere, cea mai recenta premiera a Teatrului Municipal “Bacovia”, din Bacau. Regizorul bacauan Dumitru Lazar Fulga si cei 11 actori din distributie va ofera o ora si jumatate de buna dispozitie, intr-un spectacol in ritm alert, cu replici savuroase si umor de situatie, cu momente de dans si tilcuri contemporane.

Harpagon este un om al zilelor noastre, care iubeste, care vrea sa se bucure din plin de viata. Zgircenia ce-l caracterizeaza insa ii uriteste sufletul. Daca luam aceasta zgircenie si o echivalam cu goana nebuna dupa bani, din zilele noastre, ar trebui sa ne dea mult de gindit spectacolul. Obsesia banului ne indeparteaza de oameni, de sentimente, si ajungi sa fii inconjurat doar de cei ce vor sa profite de singuratatea ta”, spune in programul spectacolului actorul Stefan Ionescu, interpretul personajului principal Harpagon.

Ii veti mai revedea in acest spectacol pe actorii Dumitru Rusu, Daniela Vranceanu, Bogdan Matei, Alina Simionescu, Stefan Alexiu, Firuta Apetrei, Simona Nica, Corina Goranda, Valentin Braniste si Roxana Mirza.

Scenografia este semnata de Cristina Ciobanu.

Sursa foto: Teatrul Municipal „Bacovia”

Similar Articles

Comments

  1. Am fost în această seară şi am „pierdut” aproape 90 de minute din viața mea. Orice comentariu este inutil! S-a jucat prost, foarte prost!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular