Duminica de premiera pe scena bacauana

10
1077

Oferta Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacau, pentru duminica, 23 ianuarie.

ORA 11.00:
Iubitorii teatrului de papusi pot urmari de la ora 11.00, pe scena Teatrului Municipal “Bacovia” din Bacau, aventurile lui Neghinita, un copilas cit o neghina, ajuns la curtea imparatului, stiti povestea.“Neghinita” este o dramatizare de Nicolae Rosioru, dupa Barbu Stefanescu Delavrancea.

Regia este semnata de Geo Balint, scenografia, de Liliana si Eduard Lasoc, iar muzica poarta semnatura lui Ciprian Manta. Un bilet pentru copii costa 5 lei iar un adult plateste pentru un spectacol 10 lei.

ORA 18.00 – PREMIERA
Cu o saptamina inainte de implinirea a 159 de ani de la nasterea lui Ion Luca Caragiale, Teatrul Municipal “Bacovia” din Bacau propune publicului una dintre cele mai savuroase piese ale dramaturgului român.

Duminica, veti putea vedea, de la ora 18.00, pe scena bacauana premiera spectacolului “O scrisoare pierduta”, de I.L.Caragiale, in regia lui Dumitru Lazar Fulga.

Ii veti revedea in spectacolul “O scrisoare pierduta” pe actorii Florina Gazdaru, Firuta Apetrei, Adrian Gazdaru, Viorel Baltag, Dumitru Rusu, Ion Goranda, Bogdan Matei, Stefan Alexiu, Valentin Braniste. Scenariul Scenografia este semnata de artistul plastic Cristina Ciobanu.

Judecind dupa fotografii, ma astept la un spectacol frumos. Ma bucur sa-i revad in distributie pe Viorel Baltag si Valentin Braniste.