Eu in cine mai cred?

3
758

Medicii sint spagari si incompetenti, cadrele didactice sint incapabile si coruptibile, politicienii si judecatorii sint niste corupti, imbogatiti pe spatele oamenilor pe care ar trebui sa ii apere, preotii sint niste pedofili, homosexuali si bogatasi care iau, in public, haina mincinoasa a saraciei si smereniei, intelectualii sint niste „coate goale, mate fripte”, jurnalistii sint niste „tonomate”, ahtiate dupa profit si senzational, aceasta este imaginea pe care institutia prezidentiala a creat-o in ultimii ani, decredibilizind una cite una toate institutiile importante din România, prin diferite mijloace, cu sprijinul televiziunilor la care multimea sta fara discernamint cu gura cascata.

Rezultatul este vizibil, sintem o tara aruncata intr-o stare de alarmare continua, nesiguranta, neincredere, suspiciune, deznadejde si saracie, care ne face pe toti usor controlabili. Totul, chiar si adevarul, a ajuns sa ne para o minciuna. Dupa incercarea de a ne termina spiritual, vor sa ne termine si fizic aruncind anatema asupra tuturor produselor alimentare care ne-ar putea asigura o viata sanatoasa, in favoarea non – alimentelor din supermarketuri, cocktail-uri de chimicale si de germeni de boli.

Si te poti trezi intr-o dimineata cu intrebarea asta sfredelitoare in minte: „Eu in cine mai cred?”. Spre ce profesie sa-mi indrept copilul ca sa fie un om respectat in societate si sa aiba asigurat un trai fara grija zilei de miine?

Inchideti televizorul, spun. Nu mai tolerati batjocura si impostura. Traiti frumos, hraniti-va mintea si sufletul. Iubiti-va familia si respectati oamenii care va respecta. Faceti sport si mincati natural. Si, mai ales, nu va pierdeti increderea si demnitatea!