Fara Filtru provoaca artistii plastici la concurs

fara2.jpgNu, nu vine de aici, ideea asta o coc din octombrie anul trecut. M-am gindit ca ar putea iesi ceva frumos, ramine de vazut ce credeti si voi. Prin urmare, Fara Filtru provoaca artistii plastici la un concurs pentru un logo – combinatie de grafica si text – pentru acest blog, creatie care sa fie imprimata pe un tricou.

Cistigatorul va fi promovat, in schimb, pe Fara Filtru, prin interviu, fotografii din atelier si prin detalierea tuturor proiectelor sale profesionale sau a evenimentelor culturale al caror protagonist va fi. Stiu, nu este mult dar – si aici ma refer la artistii tineri – e o propunere de a creste impreuna.

In finalul concursului, vor fi facute publice doar numele cistigatorilor, ale celor care exprima in culoare cel mai „fara filtru” ideea acestui blog. In principiu, as vrea ca produsul final sa contina textul „traieste/iubeste/gindeste/priveste fara cenzura. traieste/gindeste/iubeste/priveste www.farafiltru.net” – unul dintre cele patru verbe. Si evident semnatura voastra. Este o propunere pe care o putem „negocia” si imbunatati impreuna.

Concursul este deschis artistilor din intreaga tara dar as fi mindra sa colaborez pentru acest proiect cu artistii plastici bacauani.

Data limita de expediere a lucrarilor la adresa blog@farafiltru.net este 9 aprilie 2009.

Similar Articles

Comments

 1. sa ne spui daca -ti deseneaza cineva o frunza de …ceva(n-am nici curajul sa spun cinepei pe nume) ca e „fara filtRU”,SI ITI GENEREAZA exact sentimentele pe care le-ai cerut:a trai,a iubi,a gindi(ma rog,nu stiu ce mai gindesti in starea …fara filtru) ,dar fara cenzura …e sigur!
  Misto concurs,nu ma bag ca nu ma pricep,si n-am nici atelier…da si eu is tare curioasa…
  Bine Fara Filtru!

 2. :)) Eliza, la cinepa nu m-am gindit dar daca se gindeste cineva te anunt. Este deja un inscris in concurs – o artista plastica din Bacau – care a facut un proiect foarte fain, are si o frunzulita pe acolo, da’ nu e de cinepa. 😛

  In privinta atelierului…ai si tu cu siguranta acasa un spatiu al tau in care te pregatesti pentru spectacole. Am in proiect sa fac niste portrete pe blog pentru „colectia mea de actori frumosi”, apropo de „colectia mea de tineri cu suflete frumoase”. Cind voi gasi timpul sa ma ocup de ea, sper ca n-o sa ma refuzi sa stam de vorba. 🙂

 3. E provocator concursul lansat, apreciez initiativa. Sincere felicitari!
  Deoarece nu am apucat sa stam prea mult de vorba despre concurs,trebuie sa-ti marturisesc ca vis-a-vis de lucrarea trimisa, si Eliza a avut un merit: chestia cu frunza, care m-a amuzat. Acum, ce va genera nu conteaza pentru mine, participarea imi pare in continuare mai importanta decat beneficiul („Cistigatorul va fi promovat, in schimb, pe Fara Filtru, prin interviu, fotografii din atelier si prin detalierea tuturor proiectelor sale profesionale sau a evenimentelor culturale al caror protagonist va fi.”). Este adevarat ca o asemenea promovare nu ii strica nici unui artist, ba dimpotriva, are nevoie chiar foarte mult de publicitate. Chiar si relatia cu presa e intotdeauna bine venita pentru cel ce vizeaza o cariera sau mai stiu eu la ce viitor vi(s x z)eaza. Totul e sa lucreze (creeze), de aceea urez tuturor participantilor spor la treaba si noroc ! iar pe tine sa te imbogateasca orice intalnire cu oameni deosebiti.
  Cu drag, CAIS

 4. Carmen,

  stiu ca beneficiul aparent nu este mare dar sint destule beneficii care pot aparea, inclusiv spirituale, pentru cei care, la fel ca tine, vor avea deschiderea sa spuna „da” unui joc de imaginatie si prietenie. Eu „miros” oameni minunati in Bacau care ne scapa din lipsa de comunicare. Nu exista in Bacau prea multe „retele”, colaborari care sa faca viata mai frumoasa si sa ne scoata din cochilii. Chiar as fi curioasa sa stiu cum ar raspunde acestei teme artisti mai tineri precum Teodora Nicodim sau Georgian Mazerschi dar si cei cu experienta precum Dragos Burlacu, Marius Craita Mindra sau Dionis Puscuta, de exemplu. Dar nu numai. Vorbim pe 9 aprilie… 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular