Fara Filtru provoaca artistii plastici la concurs

9
937

fara2.jpgNu, nu vine de aici, ideea asta o coc din octombrie anul trecut. M-am gindit ca ar putea iesi ceva frumos, ramine de vazut ce credeti si voi. Prin urmare, Fara Filtru provoaca artistii plastici la un concurs pentru un logo – combinatie de grafica si text – pentru acest blog, creatie care sa fie imprimata pe un tricou.

Cistigatorul va fi promovat, in schimb, pe Fara Filtru, prin interviu, fotografii din atelier si prin detalierea tuturor proiectelor sale profesionale sau a evenimentelor culturale al caror protagonist va fi. Stiu, nu este mult dar – si aici ma refer la artistii tineri – e o propunere de a creste impreuna.

In finalul concursului, vor fi facute publice doar numele cistigatorilor, ale celor care exprima in culoare cel mai „fara filtru” ideea acestui blog. In principiu, as vrea ca produsul final sa contina textul „traieste/iubeste/gindeste/priveste fara cenzura. traieste/gindeste/iubeste/priveste www.farafiltru.net” – unul dintre cele patru verbe. Si evident semnatura voastra. Este o propunere pe care o putem „negocia” si imbunatati impreuna.

Concursul este deschis artistilor din intreaga tara dar as fi mindra sa colaborez pentru acest proiect cu artistii plastici bacauani.

Data limita de expediere a lucrarilor la adresa blog@farafiltru.net este 9 aprilie 2009.