Festival Mozart, in deschiderea Festivalului „Enescu – Orfeul Moldav”

Timp de patru zile, Bacaul va avea ca oaspeti nume consacrate ale artei interpretative si dirijorale din patru tari europene, prezente la cea de-a XXXIIa editie a Festivalului International „Enescu – Orfeul Moldav”, eveniment care va debuta joi, 1 septembrie 2011, cu un concert de concerte din creatia mozartiana, programat de la ora 18.30, la sala „Ateneu” a Filarmonicii „Mihail Jora”.

La pupitrul orchestrei simfonice bacauane se va afla dirijorul Mihail Stefanescu, directorul Filarmonicii din Râmnicu Vâlcea, iar solisti vor fi Rafael Constantin Butaru (vioara), Adrian Vasile (viola), pianistii italieni Maurizio Matarrese si Carla Aventaggiato, Claudia Pana (flaut) si Narcisa Gabriela Caraman (harpa).

In program veti audia Simfonia concertanta pentru vioara, viola si orchestra, in Mi bemol Major K 364, Concertul pentru 2 piane si orchestra in Mi bemol Major KV 365 si Concertul pentru flaut, harpa si orchestra in Do Major, K299.

Festivalul International „Enescu – Orfeul Moldav” este organizat de Filarmonica „Mihail Jora”, din Bacau, in parteneriat cu Muzeul National „George Enescu” – Sectia „Dumitru si Alice Rosseti Tescanu”, din Tescani.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular