Gala “Star” 2011 – a cincea zi, in imagini de Ioan Viorel Cojan

0
1798

Cea de-a cincea si ultima zi din editia 2011 a Galei “Star” din Bacau a debutat cu o surpriza si pentru juriu. Ultimul recital din programul festivalului, “Mady – Baby”, de Gianina Carbunariu, in regia lui B. Fulop Erzsebet, prezentat de Emilia Borbely, actrita a Teatrului Maghiar de Stat “Csiky Gergely”, din Timisoara, a schimbat lista cistigatorilor. Din microbuzul in care s-a jucat spectacolul, regizoarea Alice Barb, membra a juriului, a trimis un SMS organizatorilor in care le-a cerut sa mai pregateasca un Trofeu al Galei “Star” 2011, pe linga cel stabilit initial. Emilia Borbely a primit, alaturi de Lari Giorgescu, Marele Premiu al festivalului.

(* Fotografiile de la recitalul “Mady – Baby” au fost realizate de actorul Cristian Todica, secretar literar al Teatrului Municipal “Bacovia”, Bacau.)

Decernarea Premiilor Galei “Star” 2011.

Gala “Star” 2011 s-a incheiat cu recitalul extraordinar “Pasarea maiastra Maria Tanase”, sustinut de actrita Adriana Trandafir, care a primit record de aplauze pentru actuala editie a festivalului. Alaturi de ea pe scena s-a aflat actorul bacauan pensionar Stelian Preda.