George Enescu 130 – concert aniversar, la Tescani

Miine se implinesc 130 de ani de la nasterea compozitorului, violonistului, pedagogului si dirijorului român George Enescu. In onoarea muzicianului, si spre incintarea celor care ii apreciaza opera, Sectia „Dumitru si Alice Rosetti Tescanu – George Enscu”, din localitatea bacauana Tescani, organizeaza vineri, 19 august, de la ora 17.00, in salonul „Oedipe” al centrulu muzeal, concertul aniversar „George Enescu 130”.

Invitati sint membrii formatiei camerale Trio „Mozaic”, Oana Spânu – Visenescu (vioara/viola), Diana Spânu – Danila (pian) si Emil Visenescu (clarinet). Alaturi de ei va mai concerta, ca invitat special, Gabriel Oniceanu.

In programul serii vor fi interpretate lucrari de George Enescu, Bela Bartok si Felicia Donceanu.

Concertul din aceasta seara de la Tescani se desfasoara sub autoritatea Muzeului National „George Enescu” din Bucuresti.

Biletele se pun in vinzare inainte de inceperea spectacolului.

Trio „Mozaic” s-a infiintat in 1994 si a beneficiat de indrumarea violoncelistului Wolfgang Laufer, membru al Cvartetului „Fine Arts” (S.U.A.). Formatia camerala isi desfasoara activitatea atit pe scenele de concert din România, cit si in alte tari europene, printrele ultimele turnee numarindu-se cel din Elvetia, din anul 2009.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular