Intilniri cordiale cu scriitorul Victor Mitocaru

In programul „Intilnirilor cordiale”, Biblioteca Judeteana „Costache Sturdza” Bacau, aduce luni, 26 aprilie 2010, de la ora 13.00, in fata publicului tinar pe scriitorul, istoricul si eseistul Victor Mitocaru.

Invitat special al intilnirii este si poetul Calistrat Costin, presedinte Filialei Bacau a Uniunii Scriitorilor din România, care va vorbi despre „Un expirat in Agora”, unul dintre cele mai recente volume publicate de Victor Mitocaru.

Intilnirea va trece cu marturisiri – autoportret si lectura unor pagini de jurnal, din partea personajului central al activitatii, cu intepaturi prietenesti – epigrame dedicate scriitorului Victor Munteanu, dar si cu un recital la fluier si vioara.

Publicul evenimentului va putea privi si Expozitia de autor „Dintr-un iad intr-altul”, pe care bibliotecara Ana Chiscop a dedicat-o oaspetelui „Intilnirilor cordiale”.

Activitatea este organizata de Biblioteca Judeteana „Costache Sturdza” Bacau, in parteneriat cu Colegiul National „Gheorghe Vranceanu”, Colegiul National „Ferdinand I” si Colegiul Economic „Ion Ghica”, in cadrul proiectului „Homo Ludens”.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular