Korean Balet Chayoung Seo danseaza pentru ajutorarea sinistratilor din Bacau

Drama victimelor inundatiilor din comuna bacauana Saucesti a impresionat artisti din Coreea de Sud, care vor dansa gratuit, la mijlocul acestei saptamini, la Teatrul Muncipal ‘Bacovia”, pentru o campanie de stringere de fonduri, coordonata de patru cluburi elitiste din Bacau, Inner Wheel, Lions Club Moldova, Lions Club „Sf. Gheorghe” si Rotary Club.

Patruzeci de solisti de la Korean Balet Chayoung Seo vor prezenta pe scena bacauana, miercuri, 14 iulie 2010, si joi, 15 iulie 2010, de la ora 19.00, doua spectacole extraordinare de dans clasic si traditional.

Intraea este libera insa organizatorii asteapta ca participantii sa doneze sume de bani, fondurile adunate in urma acestei campanii urmind sa fie folosite pentru ajutorarea locuitorilor din satele comunei Saucesti.

„Am urmarit de-a lungul anilor mai multe spectacole de dans in Bacau, de la balet rus, la spectacolele lui Razvan Mazilu, «Urban Kiss» sau cel realizat cu elevii Liceului de Arta «George Apostu», si, nu in ultimul rind, spectacolele sectiei noastre de coregrafie.

Dar aceste doua spectacole vor intregi periplul cultural al reprezentatiilor bacauane in domeniul dansului. Solistii coreeni aduc ceva cu totul nou, propun niste povesti inedite, vom vedea niste costume foarte frumoase, specifice, vom asculta o muzica pe care n-am mai auzit-o pina acum in spectacole din Bacau”, a declarat coregraful bacauan Simona Baicu, persoana de legatura intre institutiile de cultura bacauane si trupa coreeana.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular