Morio Kazama deschise seria recitalurilor extraordinare la Gala Star 2009

1
796

morio-kazama.jpgStart pentru Gala Star 2009, vineri, 10 aprilie, ora 18.00! Timp de o saptamina, Bacaul va fi gazda pentru actori, regizori si critici de teatru din România, Serbia, Bulgaria, Japonia si Republica Moldova, participanti la cea de-a patra editie a Galei Internationale a Recitalurilor Dramatice organizata de Teatrul Municipal „Bacovia”.

Dupa doua one-man-show-uri inscrise in competitie, vineri, de la ora 21.00, veti putea viziona, in sala mare a Teatrului, recitalul extraordinar „Karaoke Man”, in regia lui Ryuji Mizutani si in interpretarea artistului japonez Morio Kazama.

Piesa vorbeste despre stilul de viata al unui angajat din Japonia moderna. Elemente comice din viata lui sint povestite de Morio Kazama prin karaoke.

Spectacolul a obtinut numeroase premii si a participat la turnee din China, Coreea de Sud, SUA si Ungaria. Pentru acest rol, Morio Kazama a fost declarat de ziarul „Yomiuri”
cel mai bun actor al anului 2003. O reprezentatie a spectacolului „Karaoke Man” a avut loc pe 4 aprilie 2009 si la Teatrul „Bulandra” din Bucuresti.

Pretul unui bilet la acest recital este de 30 de lei.

Sursa: Cotidianul

„Intr-o conferinta de presa sustinuta de artistii japonezi in prezenta ambasadorului Japoniei, excelenta sa domnul Yoshinobu Higashi, acestia au dezvaluit cite ceva despre piesa: «Desi toata lumea are impresia ca japonezii sunt angajatii perfecti, niste oameni obsedati de munca si dedicati complet carierei, adevarul este ca lucrurile nu stau chiar asa. Eroul piesei “Karaoke Man” este un cu totul alt fel de japonez. Un tip fara ambitii profesionale care incearca sa aiba o viata placuta», a povestit actorul Morio Kazama”.