Nelamuriri despre Tirgul Humanitas

Poate cineva sa ma lamureasca de ce astazi la Expozitia nationala de carte Humanitas din Bacau – unde se aplica, spun reprezentantii editurii, o reducere de 10 la suta la pretul unui titlu – „Noul o poveste veche”, de Andrei Cornea, avea pretul de 32 de lei si eticheta arata ca reducerea s-a aplicat pe suma de 35 de lei, daca de pe siteul Librariilor Humanitas acelasi volum poate fi comandat cu 28.80 de lei, fara taxe postale?

Si nu e singurul exemplu.

Nu de alta, da’s curioasa din fire.

Similar Articles

Comments

 1. Pentru că cei din privincie sunt mai necitiţi şi neştiutori, sunt în afara evenimentelor culturale.
  Pentru că aşa sunt consideraţi provincialii, mai puţin civilizaţi.
  Trebuie ştiut că aşa este tratat „restul populaţiei” de cei din capitală. Nu suntem suficient de rapaci, nu avem destulă „ştiinţă” de a ne adapta politicianismului. Cultura e numai în Bucureşti.
  Nu eşti singura care a remarcat, modul lor de marketing are desigur cel mai mare succes. Eşecul acestuia (a metodelor şi tehnicilor abordate) va fi pus pe seama faptului că noi, provincialii, suntem în afară de orice fenomene în toate domeniile.
  Felicitări pentru blog.

 2. Poate pentru ca e mai ieftin sa vinzi online, decit sa vinzi prin oameni in teren. E vorba de salarii, transport, curent bla bla. Online, costa doar expeditia prin posta. Ceea ce e mai ieftin decit orice.

 3. @ Carmen

  Eu sper in continuare ca nu e nimic premeditat, Miine aflu.
  Cit despre blog, un proiect perfectibil, supus toanelor stapinei. 🙂

  @ Florin

  Hm. Asta inseamna ca ei au venit sa socializeze? Si pretul pt cazare, transport si promovare il platesc cititorii (fara net) din Bacau?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular