News: „Printul Oguri si Printesa Terute”. Din Tokio, in Bacau

1
800

x-kai-tokio.jpgRelatiile culturale cu Japonia pe care Teatrul Municipal „Bacovia” le-a consolidat in ultimele editii ale Galei Star au facut ca Bacaul sa fie ales in aceasta luna ca destinatie pentru una dintre reprezentantiile spectacolului „Printul Oguri si Printesa Terute”, productie a Teatrului X (Kai), din Tokio, aflat in turneu in România.

Autorul scenariului si al regiei este Takuo Endo iar co-autor al regiei si semnatar al coregrafiei este Kei Takei.

„Printul Oguri si Printesa Terute” este o poveste japoneza fantastica, inspirata din povesti mitologice grecesti sau indiene.

Spectacolul va fi prezentat pe scena Teatrului Municipal „Bacovia” vineri, 20 noiembrie, de la ora 19.00. Un bilet in sala costa 15 lei iar unul la loja 20 de lei.

Prima reprezentatie va avea loc miercuri, 18 noiembrie, la Teatrul „Maria Filotti” din Braila. Spectacolul va mai fi jucat la Teatrul Maghiar din Cluj Napoca (23 noiembrie) si la Teatrul National din Bucuresti (26 noiembrie).

Turneul trupei japoneze in România este sprijinit financiar de Tokyo Metropolitan Government si Agency for Cultural Affairs Government of Japan.