O duminica de comedie, la Teatrul „Bacovia”

Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacau reia duminica, 21 martie 2010, de la ora 18.00, comedia „Bigamul”, de Ray Cooney, in regia lui Cristian Ioan.

Spectacolul, intr-o reteta „usor vodevilesca”, stirneste risul publicului printr-un comic de situatie si de limbaj, pus in valore de actorii Adrian Gazdaru/Matei Bogdan (John Smith), Gabriel Dutu/Dumitru Rusu (Stanley), Florina Gazdaru (Mary Smith), Anca Bucsa (Barbara Smith), Bogdan Buzdugan (Comisarul Troughton), Viorel Baltag (comisarul Posterhouse), Stefan Ionescu (Bobby Franklin), Iustin Ciuche (fotograful) si Despina Prisecaru (dama cu poseta).

„Personajul meu, John Smith, se regaseste si in societatea de astazi, daca e sa ne uitam pe Dorobanti. E un personaj care incearca sa traga anumite semnale de alarma pentru anumiti oameni din sala. Pe parcursul derularii spectacolului vor fi cu siguranta in sala persoane care trec prin aceasta situatie, nu casatorite, ci avind o amanta, si trebuind sa faca aceasta naveta pentru a le impaca pe cele doua”

, spune despre personajul sau Adrian Gazdaru, directorul Teatrului Municipal „Bacovia”.

Scenografia este semnata de pictorita Cristina Ciobanu.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular