O noua carte despre Elena Cancicov

1
807

Educatoarea pensionara Elena Ungureanu, autoare a mai multe lucrari de specialitate dedicate invatamintului prescolar, revine in atentia publicului cu o noua carte despre un personaj feminin reprezentativ pentru istoria Bacaului, a carui biografie o cerceteaza de mai bine de un deceniu.

Autoarea bacauana va lansa joi, 1 martie, de la ora 16.00, la Teatrul Municipal “Bacovia”, lucrarea monografica “Eroina Elena Cancicov si genealogia neamului sau”, publicata in 2012 la Editura Corgal Press.

Opera este rezultatul a zece ani de cercetari si cuprinde aspecte importante din istoria Bacaului, copii dupa documente de arhiva, arborele genealogic al familiei Cancicov si poze unicat cu membrii acesteia.

Consiliul Local Bacau a finantat publicarea volumului “Eroina Elena Cancicov si genealogia neamului sau” cu suma de 4000 de lei. Lansarea va avea loc in cadrul unui eveniment organizat pentru a sarbatori zilele de 1 si 8 Martie.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/farafilt/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353