O pizza buna

1
1708

Ti-e foame, ai pofta de o pizza buna, plina de ingrediente, suculenta, parca simti, de pofta, pe cerul gurii piscaturile de la ketchup-ul spicy. Cauti prin sertar fluturasele pe care diferite firme ti le-au agatat de clanta usii, toate par sa arate la fel, nu mai stii care e aia care ti-a placut si care-s celelalte de la care ai luat teapa, fie ca ajuns pizza rece, fie ca are trei felii de salam intinse pe tot blatul si ai platit de mai bine iti luai un pui la rotisor. Arunca-le pe toate si suna la Allegro, noua pizzerie deschisa in Bacau, de Ramona (Herciu) Fundulea, operator de imagine in televiziune, care a lasat camera video si a luat agenda si mapa de documente a femeii de afaceri.

Am vazut azi sediul, la inaugurare, am testat pizza, din doua gustate mie mi-a placut Her (vine de la „Herciu”, nu de la englezescul „a(l) ei”; este o reteta speciala primita de la tatal Ramonei) si va recomand sa incercati cind vi se face pofta de o pizza calda, cu blat generos, ingrediente proaspete, facuta in conditii de calitate si livrata la preturi de criza. Daca sinteti totusi ca mine si nu va omoriti dupa pizza, aveti de ales dintr-un meniu bogat, cu salate, paste, mincaruri traditionale s.a.m.d

Mi-a placut ca au un start profesionist, de la bucatarie, la personalul angajat, pina la materiale si campanie de promovare. Deviza lor: „Comanzi pe timpul nostru”.

Daca vi se pare ca suna a reclama, chiar asta e. Numai ca e pe bune.

Gasiti tot ce vreti sa stiti despre Pizza Allegro aici.

Mai multe poze aici:

http://www.contrasens.com/2011/01/05/cum-e-pizza-allegro.html

http://ingurapresei.blogspot.com/2011/01/pizza-online-in-bacau.html

http://www.criticati.ro/pizzerie-cu-fonduri-nerambursabile