Oameni care mi se lipesc de retină

O bătrână mignionă merge de câteva secunde în faţa mea şi poziţia nefirească a corpului său îmi hipnotizează privirea. E uşor cocoşată iar amândouă braţele îi sunt răsucite la spate, rămase în urma ei, cumva, ca şi cum trupul ar avea o energie diferită de cea a mâinilor, ca şi cum ceva ori cineva o trage continuu, nevăzut, înapoi. Faptul nu o împedică să meargă, însă, înainte…

În mâna stângă ţine o poşetuţă bleumarin, şic; în dreapta, o pungă transparentă, cu două pâini. Da, în mâinile astea aflate la o distanţă semnificativă în urma corpului de care sunt ataşate. Un şuţ al străzii ar putea uşor să o lase cu mâinile goale într-o secundă.

În ciuda vârstei, a poverilor pe care le duce corpul său, bătrâna are o eleganţă care îmi reţine privirea, până când iese de tot din raza mea vizuală. Şi când nu o mai zăresc am încă pe retină, o vreme, bătrânica firavă, adusă de spate, care poartă, când iese să-şi cumpere pâine, un palton crem, elegant, pălărioară, pantofi lustruiţi, poşetuţă şic, şi toate poveştile pe careni le spune despre sine trupul ei contorsionat.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular