„Omul invizibil”, un roman SF, adaptat pentru scena

0
967

Actorul Iosif Csorba, de la Teatrul German de Stat din Timisoara, ne propune sa vizionam duminica, 1 mai, de la ora 16.00, pe scena Galei „Star”, din Bacau, „Omul invizibil”, o adaptare dupa romanul science – fiction, cu acelasi titlu, publicat de Herbert George Wells in 1897.

Un cercetator descopera o substanta care face corpul invizibil, o descoperire care ii afecteaza insa viata in mod neasteptat si nedorit. Aceasta poveste a fost adaptata pentru scena de Alex Halka, un alt tinar actor timisorean, care a semnat si regia spectacolului.

Iosif Csorba s-a nascut in anul 1987 la Viseul de Sus. In iunie 2008 a absolvit Facultatea de Muzica a Universitatii de Vest din Timisoara, sectia Actorie, in limba germana. A participat la proiecte coordonate de regizori din Germania. In intervalul septembrie – octombrie 2008 a colaborat cu Teatrul Municipal din Brunico (Italia), pentru coproductia „Oameni dragi”, de Laura de Weck.

Spectacolul „Omul invizibil” se va juca in Sala Mare a Teatrului Municipal „Bacovia”. Durata: 80 de minute. Cred ca e in limba germana, dar va fi traducere.

Intrarea LIBERA.