Premiera „Femei singure” – coming soon

Spectacolul bacauan „Femei singure”, care va reprezenta România in aceasta toamna la High Fest – International Performing Arts Erevan, are premiera simbata, 11 septembrie, ora 19.00, la Salonul de Piane din Bacau, situat pe str. Lucretiu Patrascanu, in zona Parcului Catedralei „Inaltarea Domnului”.

Productia „Femei singure”, de Dario Fo & Franca Rame, este un proiect al Companiei „Buzunarul cu teatru”, la realizarea caruia au colaborat regizorul Gheorghe Balint, Eliza Normi Judeu, actrita a Teatrului Municipal „Bacovia”, scenografa arh. Crezantema Sofronea si compozitorul Ciprian Manta.

Pentru deplasarea la cea de-a IV-a editie a Festivalului din Armenia, programat in intervalul 1 – 8 octombrie 2010, Primaria municipiului Bacau a alocat suma de 5000 de lei, suma care nu acopera insa integral transportul si vizele trupei pentru Erevan.

Regizorul Gheorghe Balint:

„Multumim domnului primar Romeo Stavarache si consilierilor municipali pentru sustinerea artei si teatrului bacauan pe care il reprezentam la acest important eveniment cultural mondial. Speram ca si Consiliul Judetean ne va ajuta cu o suma de bani, deoarece cu suma oferita de Primarie acoperim doar cheltuielile de deplasare la Erevan pentru jumatate din trupa. Speram ca vom mai putea completa suma necesara si din incasarile la spectacol, pretul unui bilet fiind de 30 lei. Va asteptam cu drag”.

Spectacolul „Femei singure” va mai fi jucat in zilele de 18 si 25 septembrie 2010, in acelasi spatiu.

Pentru ca Salonul de Piane are o capacitate de doar 30 – 35 de locuri, cei interesati sa fie prezenti trebuie sa faca rezervari la numarul de telefon 0770/ 439369.

Articolul precedent
Articolul următor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular