Preselectie pentru Festivalul National de Folclor „Ion Dragoi”

Copiii si tinerii intre 6 si 25 de ani, pasionati de cultura populara traditionala si de cintecul popular, in special, au sansa sa se lanseze pe scena Festivalului National de Folclor „Ion Dragoi” 2009, in cadrul concursurilor „Tezaur folcloric – Mostenitorii” sau „Mugur de tezaur„. Organizatorii, Ansamblul Folcloric „Busuiocul” din Bacau si Societatea Româna de Televiziune, anunta pe cei interesati ca, pina miercuri, 17 iunie, se pot inscrie pentru preselectie la sediul Ansamblului Folcloric „Busuiocul”, din strada Trotus, nr. 6 A sau la numarul de telefon 0234/523357.

Juriul celor doua concursuri va aprecia calitatile vocale si interpretative, repertoriul, cunostintele privind zona etnofolclorica din care provin, autenticitatea si valoarea costumului popular cu care se prezinta in spectacol.

Cea de-a X-a editie a Festivalului National „Ion Dragoi” se va desfasura in Bacau in zilele de 23 si 24 iunie.

Similar Articles

Comments

  1. si unde se va desfasura festivalul Ion Dragoi editia aXa editia de anul acesta tot la parcul trandafirilor

  2. @elena,
    Festivalul are loc marti si miercuri seara, la ora 20.00, in Parcul Trandafirilor. Organizatorii au anuntat ca, in caz de ploaie, spectacolul se va tine pe scena Casei de Cultura „Vasile Alecsandri” Bacau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular