Prioritati

Un profesor pensionar bacauan imi povestea simbata, siderat, cum o doamna de aceeasi formatie intelectuala i-a refuzat invitatia la aniversarea lui Eminescu, de la Centrul de Cultura „George Apostu”, pe motiv ca „simbata face mincare pe toata saptamina”.

Va imaginati? N-o invitam la receptie, ca nu este membra la noi, o invitasem la aniversarea lui Eminescu. Si se mai pretinde intelectuala!”, mi-a spus inca stupefiat distinsul domn. Eu am zimbit in sinea mea, pentru ca o motivatie administrativa similara era sa ma tina acasa, dar a biruit promisiunea din titlul prelegerii lui Stefan Munteanu, ca poezele si cintecele mai auzisem.

Voi cui dati dreptate? Doamnei sau domnului? Chestiune de „choice”, vorba cuiva.

Pina la urma cine e si Eminescu asta sa-ti dea peste cap programul organizatoric de sfirsit de saptamina? 😀

Similar Articles

Comments

  1. Cred ca amandoi au dreptate 🙂 . Profa o fi satula de aniversarile lui Eminescu si apoi are o familie de hranit, iar proful e prea patimas. Oricum, nu el face mancare acasa, asa ca poate merge linistit la evenimente culturale.

  2. @Tiberiu

    E interesant ca, la fel ca tine, un coleg barbat a avut cam aceeasi reactie: „Daca trebuia sa faca el mincare pentru intreaga familie, nu mai era siderat”. Asta sa fie in continuare perceptia barbatilor, ca femeia e cea care trebuie sa hraneasca familia, cu riscul de a-si limita accesul la cele culturale, de exemplu? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular