Provincialii concertează în Bacău. Participă la concurs şi cîştigă o invitaţie sau un CD

10
895

Întîmplarea a făcut că prea multe întîlniri cu băieţii ăştia eu n-am avut. Mi-a rămas însă în minte un amănunt esenţial pentru mine, cel puţin, despre ei, şi anume că Provincialii sînt profesionişti în muzică. Prin urmare dacă şi voi faceţi parte dintre cei care la un concert sînt interesaţi de vocea soliştilor şi de talentul instrumentiştilor, nu de ţinuta lor, dacă vă doriţi muzică şi spectacole de calitate înseamnă că o să vreţi să fiţi prezenţi la concertul „Poveste de iubire” pe care membrii trupei Provincialii îl vor susţine pe 31 martie 2012, de la ora 19.30, la sala „Ateneu” a Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău. Va fi, promit organizatorii, o experienţă magică, memorabilă, o sărbătoare a bucuriei de trăi şi a iubi, o sărbătoare a muzicii.

Cei trei solişti, Ionuţ Ungureanu, Monica Mândrescu şi Aliona Triboi, vor fi acompaniaţi de nouă artişti instrumentişti. Vă va cuceri cu siguranţă sunetul special al ţambalului, naiului, acordeonului sau al viorii, în interpretarea virtuozilor Mihai Amihalachioaie, dirijor al Teatrului Naţional de Operă şi Balet Chişinău, Maestru în Artă, Sandu Rotaru, violonist de excepţie şi prim solist al Orchestrei Naţionale de Cameră din Chişinău, Marin Gheras, naist, Artist Emerit, şi Gheorghe Severin – ţambal, Artist Emerit.

Concertul băcăuan face parte din turneul naţional „Poveste de iubire”, ce mai include oraşele Botoşani (28 martie), Suceava (29 martie) şi Piatra Neamţ (30 martie).

„Muzica trupei Provincialii condensează trăirile şi sentimentele atingînd direct sufletul publicului. Scena este decorul unei eterne idile, iar spectacolul total, cu dans şi muzică live, este declaraţia de dragoste a artiştilor pentru toţi îndrăgostiţii de frumos. Va fi o experienţă magică, memorabilă”, asigură Oana – Corina Ivănel, PR-ul Media4Fun, care ne-a adus recent în Bacău spectacolul extraordinar „Rhythm of the Dance”, al Companiei Naţionale de Dansuri a Irlandei.

În spectacolul „Poveste de iubire” veţi auzi piese de pe cel mai recent album Provincialii, „Ochi de catifea”, dar şi hit-uri de pe albumele vechi ale trupei.

Informaţii suplimentare puteţi găsi pe site-ul trupei, la adresa www.trupaprovincialii.ro, sau pe pagina de socializare www.facebook.com/Provincialii.

Acum, dacă v-am convins să fiţi acolo, să vă mai dau o veste bună: Fara Filtru şi PR Media4Fun Bucureşti vă oferă posibilitatea să cîştigaţi două invitaţii, a cîte două persoane, la spectacolul „Poveste de iubire” pe trupa Provincialii îl va susţine pe 31 martie în Bacău , şi două CD-uri.

Scrieţi într-un scurt comentariu la acest articol în care să spuneţi de ce vă doriţi să vedeţi sau să dăruiţi acest spectacol şi dacă sorţii hotărăsc invitaţiile şi CD-urile pot fi ale voastre.

Concursul se încheie pe 26 martie 2012, ora 20.00.

Vă rugăm să completaţi spaţiul destinat adresei de e-mail din formularul de comentariu cu o adresă validă, pentru a putea fi contactaţi, în caz că veţi fi cîştigătorii unei astfel de invitaţii.

Preţul unui bilet este de 40 de lei. Biletele se găsesc la Filarmonica „Mihail Jora”.

Componenţa Trupei Provincialii:
Ionuţ Ungureanu, Monica Mândrescu, Aliona Triboi – solişti
Eugen Radu – clape
Alexandru Rotaru – vioară
Mihai Amihălăchioaie – acordeon
Marin Gheras – nai
Costel Constantinescu – chitară
Emil Marcu – bas
Adrian Ghiaur – tobe
Grigore Severin – ţambal
Ion Surguci – clape

www.trupaprovincialii.ro
www.facebook.com/Provincialii