Rezultatul tragerii la sorti pentru „Bigamul”

3
881

Stiu ce va face duminica seara Karina. Sortii au decis ca ea este cistigatoarea unei invitatii pentru doua persoane la spectacolul „Bigamul”, pe care Teatrul Municipal „Bacovia”, din Bacau, il va prezenta duminica, 12 februarie 2012.

Iata cum a raspuns Karina la intrebarea „Ce asteptari ai de la un spectacol de teatru?”, din cadrul concursului lansat de Fara Filtru si Teatrul Municipal „Bacovia”:

„Consider ca o piesa de teatru ar trebui sa (…) isi educe publicul, sa ii starneasca rasul, sa arate cu degetul toate defectele societatii si, mai ales, sa surprinda printr-un scenariu inedit. Cu toate acestea, cred ca pasiunea mea pentru teatru vine din faptul ca reuseste sa ma scoata din rutina, ma ajuta sa evadez dintr-o societate murdara si corupta intr-o lume populata de personaje surprinzatoare. (…) As adauga ca teatrul este o sursa interminabila de vitalitate si pofta de viata, acesta dandu-ne ocazia de a vedea oameni minunati, sensibili jucand roluri complexe care reusesc sa ne faca, de cele mai multe ori, sa meditam la propria existenta. Asadar, pot spune ca actorii Teatrului Bacovia sunt asemenea oameni, care ma inspira de fiecare data”.

Multumesc tuturor concurentilor pentru participare si pentru raspunsurile frumoase. Este reconfortant sa cunosti oameni inteligenti. Va astept si la viitorul concurs.

Tragerea la sorti a fost realizata cu ajutorul http://www.random.org/