Salonul International al Umorului – Bacau 2011

Centrul de Cultura si Arte „George Apostu”, din Bacau, si caricaturistul bacauan Victor Eugen Mihai reiau in aceasta toamna o traditie intrerupta in urma cu 15 ani: Salonul Umorului, expozitie concurs, cu tema libera, dedicata pasionatilor de caricatura din intreaga lume.

Editia 2011, cea de-a IV-a, va avea caracter international si va fi jurizata de caricaturistii Victor Eugen Mihai (VEM), Constantin Pavel (Focsani), Vasile Craita Mindra (Bacau), criticul de arta Gina Serbanescu (Bucuresti) si de actorul Gheorghe Popa, director al Centrului de Cultura „George Apostu”.

Marele Premiu are o valoare de 1000 de euro, cistigatorul premiului I va primi 400 de euro iar cistigatorul Premiului oferit de Centrul de Cultura „George Apostu”, 300 de euro.

Cei interesati sa participe trebuie sa trimita lucrarile si un scurt CV pe adresa str. Crângului, nr. 18, cod 600063, Bacau, România, pina la 1 octombrie 2011, data postei.

Sint acceptate intre doua si cinci desene de participant, doar lucrari originale (sint excluse variantele digitale), de tip A3 (297 x 420 mm). Pe spatele fiecarei lucrari, concurentii trebuie sa-si scrie numele si prenumele, cu majuscule, adresa postala, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Rezultatele jurizarii vor fi anuntate pe 10 octombrie 2011. Desenele vor ramine in patrimoniul organizatorilor, care isi rezerva dreptul de a le publica pentru promovarea evenimentului. Fiecare concurent va primi in schimb diploma de participare si catalogul expozitiei.

Premierea va avea loc pe 1 noiembrie, in cadrul Salonului International al Umorului – Bacau 2011, care va fi gazduit de Centrul de Cultura si Arta „George Apostu”.

Cazarea cistigatorilor va fi asigurata de organizatori. Informatii suplimentare pot fi solicitate in scris organizatorului Victor Eugen Mihai, la adresa de e-mail vem2000@yahoo.com.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular