Scrie o poveste. Si devii poveste

9
1019

Care sa fie povestea acestui barbat? De ce sta intins, pe jos, in Trafalgar Square, Londra, intr-o zi insorita de vara? De unde vine? Unde se duce? La ce se gindeste in timp ce tigara pe jumatate fumata i se stinge intre degete? Spre ce privesc ochii sai albastri? E un boschetar? E un visator? E un actor? Scrie povestea acestui om si vei deveni povestea mea. Cel mai interesant story pe tema acestei fotografii va fi publicat pe farafiltru.net iar autorul sau va deveni subiect de portret sau interviu.

Aceasta este prima provocare din seria „Stories of life” prin care farafiltru.net isi propune sa puna in lumina miracolul vietii. Fiecare dintre noi, indiferent de virsta, sex, nationalitate, pregatire profesionala, este o poveste care merita spusa.

Daca vrei sa pornim impreuna in aceasta calatorie miraculoasa printre imagini, cuvinte, oameni si vieti trimite-mi story-ul tau (inspirat de fotografia postata), pina pe 10 octombrie 2011, folosind pagina de contact de pe farafiltru.net sau posteaza-l ca un comentariu la acest articol. Astept sa te cunosc.